Wednesday, October 8, 2014

Set Shaklee untuk Kanak-KanakMeal Shakes - menyediakan set suplemen yang mengandungi lebih 19 vitamin dan mineral. Juga terdapat kalsium dan protein dalam setiap hidangan meal shakes yang menyumbang kepada keperluan tumbesaran kanak-kanak. Rasa yang sedap iaitu French Vanilla pasti membuatkan kanak - kanak menggemarinya. Kaya dengan serat bagi mengelakkan sembelit bagi picky eater yang tidak memakan sayuran dan buah - buahan.

Omega Guard - membekalkan DHA untuk perkembangan dan fungsi otak. Menghalang daripada selesema dan batuk berpanjangan dengan meningkatkan sistem imunisasi tubuh.

Chewable Vita-C Plus - sesuai untuk kanak - kanak yang menghadapi kesukaran menelan tablet. Boleh dikunyah dan mempunyai rasa sitrus. Membantu meningkatkan kadar penyerapan zat besi dari sumber bukan daging. Untuk kesihatan tulang, gigi, gusi serta struktur am tubuh.

Berapa harga? Bagaimana cara makan? Atau ada sebarang pertanyaan, jangan malu jangan segan... sila hubungi saya,


1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)