Sunday, August 23, 2009

" BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking for Beautiful Prince and Princess"

Yuhuuu.....
Bersempena dgn besday Iman Irdina yg ke 1 tahun ni...ibu nye nih...bersemangat la plak nok join content seperti nama content di atas.

Berikut di lampirkan gambo Iman Irdina yg dirasakan cute dan comey oleh ibunye yg perasan...hak hak
Nama Saya Iman Irdina binti Iskandar

Ni gambo Iman Irdina mase die berumur 8 bulan...mase tu ade Kenduri Kahwin Pak Su nye kat Sentul...ni gambo berposing2 sementare menunggu majlis paksu nye bermula...hehehe... tema majlis kawen paksu itam putih tp Iman x masuk dlm tema...saje2...

Ni lak gambo Iman Irdina yg comey lote & Ibunye yg perasan kiut (padahal dh gumuk)...mase ni...Iman berumur 11 bulan...ni mase Majlis Kahwin Mak Lang nyer kat wangse maju... tema kawen mak lang Iman ni gold creme...but still...x ikut tema...sbb xde baju kaler tu kot... (ibu Iman ni minat kaler pink ngan purple jer) hehehe...

P/s : Ibu Iman ni xde la berharap sgt spy menang...memandang kan ini aadalah 1st timer bg Ibu Iman ni join contest...tp rase best gak... Papehal pn...Iman Irdina...Ibu sayang Iman berry2 much...muah muah muahs

Mane2 ibu2, mama2, mummy2 yg nak join contest ni..bley click di sini yer... Gugu Gaga Mea zara